Gradonačelnik Bakić: Nije bilo genocida u Srebrenici!

U organizaciji Zavičajne zajednice „Republika Srpska“, iz Subotice, sinoć je u sportskoj dvorani subotičke Tehničke škole „Ivan Sarić“, u nazočnosti oko 750 uzvanika, održana tradicionalna, deseta „Večer Republike Srpske“. Manifestaciji, koja je počela intoniranjem himne Republike Srbije i Republike Srpske, nazočili su predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović, u svojstvu izaslanika predsjednika Vlade Srbije Miloša Vučevića, gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, šef Predstavništva Republike Srpske u Beogradu Mlađen Cicović, i brojni drugi gosti iz Srpske i Srbije.

Grdonačelnik Bakić je, obraćajući se nazočnima na ovoj svečanosti, čestitao Zavičajnoj zajednici „Republika Srpska“ desetljeće postojanja, poželio ovoj udruzi puno uspjeha u daljnjem radu i naglasio kako čelništvo ZZ „Republika Srpska“, ponosno i na svoje podrijetlo, i na svoj rodni kraj, organiziranjem ove manifestacije nastoji od zaborava otrgnuti, čuvati i njegovati kulturu, tradiciju i običaje svog rodnog kraja.

„Ova iznimno aktivna i dobro organizirana udruga, kao jedna u nizu zavičajnih udruga u našem gradu, nastoji jačati veze s rodnim krajem, na ovim prostorima afirmirati i štititi srpsku duhovnost, kulturu, tradiciju i stvaralaštvo, ali i što je moguće više pridonijeti napretku i afirmaciji Subotice“, kazao je Bakić.

Podsjećajući da su u proteklom razdoblju u Subotici realizirani brojni projekti i urađene mnoge velike stvari, i one koje su vidljive, i one koje su nevidljive ali ništa manje važne, i da ovaj grad u svojoj povijesti nikada nije imao stabilniji financijski proračun kao tijekom posljednjih nekoliko godina, rekao je da je podržavao sve manifestacije koje su u ovom gradu organizirali i pripadnici drugih vjera i nacionalnosti i da mu je srce puno kada je riječ o napreku promidžbe manifestacije „Zavičajni dani“ u Subotici.

„Bilo je nekih kojima je to smetalo. I to me je, iskreno rečeno, i zaboljelo. Ja nikada nisam postavljao pitanje tko su im izvođači, kakav im je program i tko im nastupa. Ali, mnogi se sjećaju da su nama radili genezu naših izvođača i neki mi nikada neće oprostiti koncert Baje Malog Knindže u centru našega grada. A ja sam upravo na to ponosan“, rekao je Bakić.

Dodao je da je ovih dana slušao izjavu jednog od nositelja lista za predstojeće lokalne izbore zakazanih za 2. lipnja, koji je, između ostalog, kazao kako su „jedina lokalna patriotska stranka“.

„Volio bih da i meni, i subotičkoj javnosti objasni šta znači taj lokalni patriotizam i kojim se uređajem on mjeri. Da možda ne voli ovaj grad više od nas? Pa, ne voli, ja ću mu reći“, naglasio je Bakić.

Naglašavajući da ni u ovoj veličanstvenoj noći ne treba zaboraviti našu braću sestre u našoj južnoj pokrajini koji svojim postojanjem na našem Kosovu i Metohiji brane sveti srpski teritorij i sve svetinje na njoj, rekao je da nećemo zaboraviti ni naš bratski narod u Crnoj Gori koji je, sušta suprotnost od jednog dijela izvršne vlasti.

„Teško mi je, jer sam podrijetlom iz Crne Gore. S očeve strane pripadam najvećem srpskom plemenu Vasojevići, a s majčine strane junačkom bratstvu Radulović, iz mjesta Komani. Zbog moje brojne rodbine koju imam u Crnoj Gori, zbog grobova mojih najdražih i najrođenijih koji se nalaze u Crnoj Gori, imam pravo večeras pozvati predsjednika Crne Gore Milatovića i premijera Spajića da ne gaze svete grobove naših slavnih predaka i ne bacaju ljagu na srpski narod Crne Gore“, rekao je Bakić.

Zamislite što bi bilo da je serdar Janko Vukotić krenuo sa Austrougarskom, tada najvećom vojnom silom, ili da im je ulagao neke amandmane, zapitao se Bakić i podsetio da je na badnji dan, 6. siječnja 1916. godine, serdar Janko Vukotić sa 6.500 vitezova crnogorske vojske stao kod Mojkovca isped 20.000 vojnika bečkog dvora braniti srpsku vojsku.

„To je jedna od najstrašnijih bitaka u Prvom svjetskom ratu u kojoj je poginulo 5.000 vitezova crnogorske vojske. To je bio jedan od nasvjetlijih primjera u povijesti bratske ljubavi dva naroda. Pa, zar treba sve to pogaziti? Crna Gora, zbog svega, u Vijeću sigurnosti mora glasovati za istinu. A istina je samo jedna: Nije bilo genocida u Srebrenici! A Milatović i Spajić, ako nemaju hrabrosti glasovati za istinu, neka odmah podnesu ostavke i napuste pozicije na koje ih je doveo srpski narod u Crnoj Gori“, rekao je gradonačelnik Stevan Bakić.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović kazao je da je povezivanje našeg naroda koji živi u Srbiji i izvan granica svoje matice od suštinske važnosti za njegovanje srpske kulture, srpskog jezika i pisma, naše pravoslavne vjere i našeg identiteta.

„Republika Srpska ne predstavlja samo geografske okvire postojanja Srba, već duhovnu i kulturnu bit Srbije. Zavičajna zajednica „Republika Srpska“ u Subotici predstavlja most koji povezuje ljude iz Srpske s nama u Srbiji. Zahvaljujući radu i predanosti dvojice predsjednika, Aleksandra Vučića i Milorada Dodika, suradnja između Republike Srbije i Republike Srpske nikada nije bila bolja ni konkretnija nego što je to sada i nije bila na tako visokoj, bratskoj razini“, rekao je ministar Starović, dodajući da Srbija i Srpska već nekoliko godina unatrag skupa obiležavaju važne datume iz naše zajedničke prošlosti.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, obraćajući se nazočnima, rekao je da je sretan što s njima dijeli ovu prekrasnu večer koja još jednom potvrđuje sponu koja nas veže.

„Republika Srpska i Srbija su, po mojoj percepciji, što god mislili ovi sa Zapada, jedna država, jer u njoj živi jedan narod. Mi, a i vi ovdej, koji ste iz naših krajeva, nikada nismo bili bosanski Srbi. Mi smo uvek bili Srbi. I nikada ne smijemo dozvoliti da nas tako kvalificiraju i odvoje od Srbije. Mi iz Srpske volimo Srbiju i nikad nismo uradili ništa protiv Srbije“, naglasio je Dodik.

Posebno je zahvalio predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću za realizaciju projekata u općinama diljem Srpske.

„S Aleksandrom Vučićem je sve konkretno, s njime nema priče, već postoje projekti. Srbija koja ima dosta svojih unutarnjih izazova, prisutna je u Republici Srpskoj i zahvalan sam Vučiću, jer je u svim lokalnim zajednicama u Srpskoj, a ima ih 63, izgradio neki objekt gd‌je je Srbija pomogla, značajno donirala ili potpuno izgradila vrtiće, škole ili neke komunalne objekte“, naveo je Dodik.

Govoreći o Crnoj Gori, Dodik je rekao da pogađa to što se događa nakon najavljene potpore rezoluciji o Srebrenici u UN.

„Srbi koji žive u Crnoj Gori su naši. Oni nisu crnogorski Srbi, nego su Srbi. Nema ni hrvatskih Srba, nego ima Srba. A neki koji nisu spremni braniti naš narod do kraja, uvijek na kraju zaključe da su pogriješili. To je bolno za nas, ali i satisfakcija. Neka se naljute, ali danas sam rekao da sram bude Crnu Goru ako to urade”, rekao je Dodik i dodao da „ako itko treba imati tu rezoluciju, onda je to Crna Gora, jer je Milo Đukanović osiguravao logistiku za to što se dogodilo u Srebrenici”.

Prisutnima su se obratili i predsjednik ZZ „Republika Srpska“, Milorad Ćopić, i predsjednik Saveza srpskih udruga Sjevernobačkog okruga Miroslav Karan. Na desetoj, jubilarnoj „Večeri Republike Srpske” u Subotici, u okviru koje je Zavičajno udruženje „Republika Srpska“ dodijelilo zahvalnice zaslužnima za doprinos radu ove udruge, priređen je i bogat kulturno-umjetnički program u kome su sudjelovali Jovan Perišić, narodni guslar Ljubomir Pavlović, Milenko Krndija Preldžije, etno društvo „Srpski sokolovi Kozare“ iz Prijedora, krajiška izvorna skupina „Srce Knešpolja“ iz Kozarske Dubice i brojne folklorne skupine.

Previous Gradonačelnik Bakić: Ogroman doprinos pobjedi nad fašizmom dali su i naši slavni preci
Environmental Planning and Sustainability
Summer Nights at the Library
Metro Road Design Plan 2025
New Australian Economic Culture
List of City Weekend Celebrations
Urban Renewal Loans Available
New Industrial Boom 2025: Announcement
New Industrial Boom 2025: Announcement
Dalvan Museum Street Art View
Environmental Sustainability
Summer Nights at the Library
Metro Road Design Plan 2025
New ustralian Economic Culture
List of City Weekend Celebrations
Градоначелник Бакић се састао са представницима ромске заједнице
У Суботици промовисан национални модел дуалног образовања
Покрајински секретар Баста и градоначелник Бакић обишли реконструисану халу ТК Спартак
Председник Скупштине града др Балинт Пастор обишао завршне радове на фасади Градске библиотеке
Градоначелник Бакић: Честитам одбојкашима „Спартака“
Ускршња честитка председника Скупштине града Суботице др Балинта Пастора
Ускршња честитка градоначелника Суботице Стевана Бакића
Председник Скупштине града др Балинт Пастор обишао асфалтирану улицу Други виногради у Чантавиру
Васкршња честитка председника Скупштине града Суботице др Балинта Пастора
Васкршња честитка градоначелника Суботице Стевана Бакића
Градоначелник Бакић: Мала Босна ће имати примарну здравствену заштиту какву заслужује
Градоначелник Бакић присуствовао обележавању јубилеја Политехничке школе
Други „Тамбура инструментал фестивал”
Најављена овогодишња „Дужијанца”
Филмски клуб и Школа филма на Отвореном универзитету
Отворена изложба икона Данијеле Станкић Киш
Отворена изложба „Историја слободног зидарства у Србији“
Успешан наступ тамбурашког оркестра Гимназије на „Данима Балкана” у Минхену
„Суботица и Нанси: Сецесија на два различита дела континента“
Пријем делегације руског града Чајковски
Почела недеља кинеске културе
Суботици додељена бесповратна средства за реализацију пројекта „Разнобојна сарадња“
„Природа и човек“ у Градском музеју
Oдржана Јавна расправа о Нацрту закона о Меморијалном центру „Старо сајмиште“
Одржан концерт Наташе Тасић Кнежевић
Обилазак културних и образовних установа
Додељене награде и признања полазницима Ликовне радионице „ЕмАрт“
„Музеји за 10“
Покрајина подржала пројекат „Дигитална култура Суботица“
Посета Градској библиотеци
Посета Дечјем позоришту Суботица
Подршка младим уметницима
Уџбеници за ученике ромске националности
Компанија „Интерспорт“ донирала још 100 лопти основним и средњим школама
Бесплатни курсеви енглеског језика за ђаке у основним школама „Јован Микић” и „10. октобар"
Дипломе за најбоље младе математичаре
Донација књига за ђаке у Вишњевцу
Одржан јавни час на тему вршњачког насиља
Додељене дипломе и похвалнице ђацима за освојена прва три места
Додељени пакети уџбеника
Дуално образовање за округлим столом
Најбољим математичарима додељене дипломе
За високообразовнe установe 26 милиона динара
Школе у Суботици спремно дочекују почетак нове школске године
Посета Школском центру са домом ученика „Доситеј Обрадовић“
Обележен Међународни дан глувих и наглувих
Додељени пакети хране и хигијене социјално угроженим породицама
Обележен Европски дан борбе против трговине људима
Представљен пројекат „Људи у акцији“ (Aktion Mensch)
Геронтолошки клуб „Центар I" био домаћин Међуклупског такмичења у бриџу
Представљен летак у оквиру пројекта „Превенција и борба против трговине људима у Србији“
Одржана конференција „Безбедност и одговорност 2020“
Одржан округли сто на тему мера популационе политике
Пројекат Townlab MEET
Најављено обележавање Светског дана Црвеног крста и Недеље Црвеног крста
Реновиран пункт за поделу топлих оброка Народне кухиње у МЗ „Палић“
Одржан онлајн састанак локалних тимова за борбу против трговине људима
Светски дан борбе против трговине људима
Суботица представила мере популационе политике на “Данима породице”
Пројекат Интеркултурализам и антидискриминација у Суботици представљен у Скопљу
Обележен Међународни дан глувих и наглувих
Европски дан борбе против трговине људима
Годишњи састанак локалних тимова за превенцију и борбу против трговине људима
Отворено Привремено прихватилиште у Гајевој улици
Донација за Народну кухињу
Одржана „Војвођанска конференција о енергетици 2016“
Пријем за покрајинског секретара за привреду и туризам
Нови рачунари за ефикасније издавање грађевинских дозвола
Унапредити сарадњу на регионалним пројектима
Потписан уговор о бушењу и опремању два бунара на Водозахвату II
Умањене таксе за електронске пријаве права индустријске својине
Одржана завршна конференција програма „Само правно заокружена јавна својина је добра јавна својина“
Одржана седница Социјално-економског савета Града Суботице
Одржана седница Савета за запошљавање Града Суботице
Конкурс за помоћ пољопривредницима
Прегледне карте пољопривредног земљишта у државној својини, по програму за 2013. годину
Прегледне карте пољопривредног земљишта у државној својини по програму за 2018. годину
Izveštaj o kontroli plodnosti poljoprivrednog zemljišta na teritoriji Grada Subotice za 2018. godinu
Javni poziv za prijavu štete na poljoprivrednim usevima i višegodišnjim zasadima prouzrokovane 29.05.2019. godine na teritoriji Grada Subotice
Годишњи програм за 2019 годину - карте
Obaveštenje poljoprivrednicima u vezi zahteva za odobrenje kretanja
Обавештење о подршци пољопривредницима на територији Града Суботице
Извештај о стању нитратног азота у землљишту и прихрана озиме пшенице 2021.године на подручју Града Суботице
Počela sa radom AgroLIFE digitalna platforma
Akcija besplatne kontrole plodnosti zemljišta 2021. godine
Стање нитратног азота у земљишту и прихрана озимих усева 2022. године на подручју Града Суботице
Стање нитратног азота у земљишту и препоруке за предсетвено ђубрење јарих усева 2022. године на подручју Града Суботице
Радни састанак на тему интегрисаног развоја пограничног подручја
Оломоуц - Усамљена планета - скривени драгуљи Европе
„Драгуљи на прекретници векова – путовање кроз чудесан свет сецесије”
Делегација града Суботице у посети граду Бресту
Сарадња музичких школа из Суботице и Сегедина
„На кафу са суседом”
„Град бициклиста“ у Будимпешти
Лабораторија локалне демократије
Пријем за директорку Руског дома у Београду
Отворен 23. Фестивал европског филма Палић
Амбасадор САД Кајл Скот посетио Суботицу
Радни састанак са представницима братског града Сегедина
Амбасадор Ирана у посети Суботици
Међурегионална сарадња у области културе и туризма
Обележен Дан европске сарадње
Нови пројекат у области заштите животне средине везан за Палићко језеро
Специјални трицикл за Славка Адамова
Отворен фудбалски фестивал „Трофеј града Суботице 2017“
Победнички пехар репрезентацији Србије
Почео интернационални шаховски турнир „Mеморијал др Борише Караџића“
Додељена признања најбољим спортистима Суботице
Лампоне меридиан победник 45. Новогодишњег турнира у малом фудбалу
Горан Маринковић једногласно изабран за генералног секретара Спортског савеза Србије
Почиње 36. Војвођанска златна рукавица
Одржан велики час бокса у ОШ „Јован Јовановић Змај“
Србији победнички трофеј
Награђени најбољи спортисти у оквиру акције „Медаља Лајоша Вермеша“
Одржан „Дан пешачења“
Дарја Шувирдјонкова и Лазар Милићевић победници ИТФ турнира
Завршен 14. Кадетски фестивал Шаховског савеза Србије
Дефиле и свечани дочек фудбалерки Спартака
Србија освојила 27. Меморијал „Стеван Ћеле Вилотић“
Матурантски плес на Тргу слободе
Најављен фестивал Омладина
"Паркинг" помаже развој спорта у граду
Ефикасније прикупљање и селекција отпада
Акција чишћења и уређења града
Почела јесења акција чишчења и уређења града
Чишћење отворених канала
Саниран проблем одвода вода у МЗ "Ново село"
Нова "зелена острва"
Пролећна акција чишћења и уређења града
Озелењавање МЗ "Пешчара"
Покренут пројекат „Рецикленко“
Обилазак пречистача на Светски дан вода
Одржана 22. седница Скупштине града Суботице
Градоначелник Бакић честитао Ђурђевдан
Градоначелник Бакић отворио Првенство Србије у гађању ваздушним оружјем
Одржан 16. Меморијални турнир „Рефик Мемишевић – Брале“
Градоначелник Бакић: Девети мај је понос свих слободољубивих народа света
Отворен Пролећни фестивал цвећа
Градоначелник Бакић присуствовао отварању школске манифестације „Пројектна недеља“
Закључен Меморандум о разумевању између Града Суботице и аустријске компаније „Фелер“
Градоначелник Бакић примио одбојкаше суботичког Спартака
Честитка градоначелника Бакића поводом Међународног дана медицинских сестара
У Суботици одржано 91. Првенство Србије у рвању грчко-римским стилом за сениоре
Председник Скупштине града др Балинт Пастор одржао поздравни говор на отварању Академских дана Европског протестантског отвореног универзитета
Градоначелник Бакић: Суботица је била важан чинилац система одбране
Председник Скупштине града др Балинт Пастор свечано отворио Фестивал „Folk music fest“
Најављена 23. седница Скупштине града Суботице
Градоначелник Бакић са гостима из Градишке обишао Слободну зону и компанију „Аметек“
Савез српских удружења Севернобачког округа обележио крсну славу Спасовдан
Суботица обележила Спасовдан
Градоначелник Бакић: Остварење буџета за 2021. пут за планирање градског буџета у наредним годинама
Одржана завршна конференција пројекта Е2П2 који се спроводи у Суботици и Сатници Ђаковачкој
Градоначелник Бакић: Поносни смо на успехе суботичких тенисера
Градоначелник Бакић примио сениорску ватерполо репрезентацију Србије
Градоначелнику Бакићу уручена захвалница за подршку манифестацији „Дани Николе Тесле“
Отворен 29. Фестивал европског филма Палић
Градоначелник Бакић отворио Сеоске игре без граница у Бикову
Градоначелник Бакић најоштрије осудио одлуку Републике Хрватске да онемогући председника Републике Србије да посети Спомен-подручје Јасеновац
Победнички пехар касачке трке “Дужијанца” градоначелник Бакић уручио Браниславу Јокићу
Најављена 25. седница Скупштине града
Одржана 25. седница Скупштине града
Градоначелник Бакић: Сећањем на све наше жртве подсећамо себе на то ко смо, шта смо, одакле смо и куда идемо
Градоначелник Бакић: Моја врата су свим грађанима, па и пољопривредницима широм отворена и нема потребе за механизацијом у Штросмајеровој улици
Градоначелник Бакић: Још једном потврђујемо да је Суботица Европа
Subotičke škole obeležile Savindan
Gradonačelnik Stevan Bakić uručio ključeve dva automobila načelniku policije Borivoju Mucalju
Dačić i Grlić Radman: Važno je smanjiti razlike u stavovima Beograda i Zagreba
Održan sastanak predstavnika Grada Subotice i poslovodstva i sindikata JP „Subotica-trans“
Održano osmo „Ličko prelo“
Čestitka gradonačelnika Stevana Bakića u povodu Dana državnosti
Priopćenje gradonačelnika Stevana Bakića
Gradonačelnik Stevan Bakić primio veleposlanika Francuske Pierra Cocharda
Bunjevačko nacionalno vijeće najviše priznanje „Ivan Antunović“ dodijelilo Republici Srbiji
U Subotici potpisan sporazum o izgradnji centra za obuku u Tehničkoj školi „Ivan Sarić“
Obilježena tri desetljeća rada Programa Narodne kuhinje Crvenog križa Subotica
Obilježena 155. obljetnica postojanja i rada Muzičke škole u Subotici
Dodijeljeni paketi sportske opreme nogometnim klubovima s područja grada Subotice
Održano sedmo „Zavičajna večer Dalmatinaca”
Na ulazu u Muzičku školu ponovno postavljena spomen-ploča Ernő Lányiju
Gradonačelnik Bakić uručio prijelazne pehare najboljima u akciji „Sportaš godine Subotice“
Božićna čestitka dr. sc. Bálinta Pásztora, predsjednika Skupštine Grada Subotice
Božićna čestitka gradonačelnika Stevana Bakića
Najavljen doček nove 2024. godine na Trgu slobode
Novogodišnja čestitka dr.sc. Bálinta Pásztora, predsjednika Skupštine Grada Subotice
Subotičani novu 2024. godinu dočekali uz zvuk trube, valcer i vatromet
Najavljena 44. sjednica Skupštine Grada Subotice
Održana 44. sjednica Skupštine Grada Subotice
Čestitka gradonačelnika Bakića povodom početka mjeseca Ramazana
Gradonačelnik Bakić nazočio obilježavanju Dana Kemijsko-tehnološke škole
Gradonačelnik Bakić otvorio tradicionalni 25. Super Enpi karate kup
Gradonačelnik Bakić prisustvovao dodjeli priznanja najuspješnijim mladim matematičarima
Gradonačelnik Bakić obišao završne radove na asfaltiranju Ljermontove ulice
Uskršnja čestitka predsjednika Skupštine Grada Subotice dr. sc. Bálinta Pásztora
Uskršnja čestitka gradonačelnika Subotice Stevana Bakića
Najavljena 45. sjednica Skupštine Grada Subotice
Održana 45. sjednica Skupštine Grada Subotice
U Gradskoj kući otvorena ekspozitura Banke „Poštanska štedionica“
Gradonačelnik Bakić primio predstavnike romske zajednice
U Subotici održan dvanaesti Dan znanosti i inovacija
Počela realizacija projektnih aktivnosti u okviru projekta „Učimo svi zajedno“
Gradonačelnik Stevan Bakić uručio ključeve modernog vatrogasnog vozila Dobrovoljnom vatrogasnom društvu „Matica” Subotica
Gradonačelnik Bakić: U vremenima kada nije lako biti prijatelj Srbije, potpora Cipra ima posebnu težinu
Subotica: Gradonačelnik Bakić primio europsku vicešampionku u boksu Kristinu Nađ Varga
U Subotici predstavljen projekt „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“
Gradonačelnik Bakić: Ogroman doprinos pobjedi nad fašizmom dali su i naši slavni preci
Gradonačelnik Bakić: Nije bilo genocida u Srebrenici!
Gradonačelnik Stevan Bakić nazočio obilježavanju Dana Srednje medicinske škole
Održan pomen i odana počast Jovanu Dimitrijeviću – prvom Srbinu koji je obnašao funkciju gradonačelnika ovoga grada
Gradonačelnik Bakić: Djelima pokazujemo da brinemo o ravnomjernom razvitku svih mjesnih zajednica
Gradonačelnik Bakić otvorio 4. „Žednički višeboj“ u Novom Žedniku
U Općoj bolnici Subotica počinje s radom aparat za magnetsku rezonancu najnovije tehnologije
Dodijeljena priznanja učenicima Muzičke škole Subotica
Održan četvrti Dječji festival glazbe i pokreta „Palićke notice“
Ansambl „Kolo“ Subotičanima priredio večer za pamćenje
Obilježena 80. godišnjica deportacije subotičkih Židova
Stevan Bakić ponovno izabran za gradonačelnika Subotice
Održan radni sastanak u povodu organizacije 7. Subotičkog polumaratona

Grad Subotica

loader-image
Subotica
12:26, 07/21/2024
temperature icon 30°C
ниски облаци
Sunrise Sunrise: 04:11
Sunset Sunset: 19:24

Subotica - Суботица - Szabadka © 2024. hr.subotica.ls.gov.rs Powered by DIGITALHOUSEPOWER